• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"SPRINGTIME"
15% KORTING OP ALLES

Wordt automatisch verrekend- geldig tot 21/6

Filter

Denim Jeans Bikini's zijn een icoon onder de badmode en voor de zomer van 2024 scoren ze een absolute hit!

Een beetje inventieve styling zou deze onwaarschijnlijke trend misschien kunnen transformeren in een nietje dat net zo essentieel is als je échte jeans.
Net zoals we in het straatbeeld casual mogen gekleed gaan, is dit op het strand niet anders.

De Denim Jeans Badmode is vervaardigt uit de beste extra-life Lycra wat de badmode extra soepel maakt en extra duurzaam, net zoals je casual jeans.
Als je de zomer van 2024 over het strand paradeert in een denim jeans bikini of badpak, dan ben jij de trendsetter.


Dit zijn ze: Denim Jeans Bikini's


De Denim bikini's zijn exclusief verkrijgbaar in onze webshop en onze in onze bikini winkel! Het is vooral een mooie, trendy, hippe, tijdloze stijl de denim jeans bikini's.
Loop je niet graag rond op het strand in je bikini? Neem dan ook zéker een kijkje in ons gigantisch assortiment aan bikini rokjes dat perfect matched bij je jeans bikini.

Kwalitatieve Denim Jeans Bikini's

BikinisOnline.eu draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle denim jeans bikini's zijn gemaakt van een uiterst kwalitatieve Xtra Life Lycra stof dat comfortabel en mooi aanzitten. Ze worden geproduceerd in Colombia waar de kwaliteitsnormen van badkleding de hoogste en beste ter wereld zijn! De gebruikte stoffen zijn Chloor- en Zoutwaterbestendig. Bovendien zijn alle denim jeans bikini's dubbel gevoerd, wat wil zeggen dat ze absoluut niet doorschijnen.

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
+32473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1