• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

Bikini kopen winkel?  Kom langs in onze fysieke bikini & badmode winkel "Beach Fashion Only" bij Antwerpen!  Voor elke vrouw hebben we in onze Bikini & Badpakken Winkel het perfecte badpak of de ideale bikini om te genieten in stijl en comfort op het strand of aan het zwembad.  Koop de leukste items uit onze collectie bikini’s, badpakken, strandjurkjes en Accessoires zoals: Bikini Vullingen, Haar Accessoires, Hoeden en Petten, Strandtassen, Sandalen, Juwelen, Bohemian slippers,... In onze Bikini winkel vind je het allemaal.

Kom langs in onze Bikini winkel 

In onze bikini winkel te Schilde vind je een  Gigantische keuze aan bikini's, badpakken en strandkleding. Wil je graag de PHAX collectie in het echt bekijken? Of een keer komen passen? Kom dan gerust vrijblijvend langs in onze bikini winkel.   
Ontdek heel wat Exclusieve Merken het hele jaar door in onze hippe Bikini winkel & Badpakken store  bij Antwerpen. 
Beach Fashion Only, Turnhoutsebaan 253a, 2970 Schilde  is de #1 Bikini winkel van België.
Bij "Beach Fashion Only" is de keuze nog véél groter dan in onze webshop. Je zal er gegarandeerd buiten gaan met de meest exclusieve bikini of badpak. Heel de Collectie is MIX & MATCH te verkrijgen! In onze Bikini Winkel bepaal jij zelf de Strandlook voor 2021! 
Kies  je voor een stijlvolle look op het strand of aan het zwembad? Voor wat je ook een bikini of andere badmode nodig hebt, bij Bikinisonline shop je de leukste artikelen

Waar en wanneer kan je langskomen? 

  • Maak een afspraak online (kom je graag samen met je man, vriend, vriendin of mama... boek dan 2 x een half uurtje pasmoment. )
  • Maak afspraak telefonisch +32 3 482 11 01


Recent bekeken producten