• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"SPRINGTIME"
15% KORTING OP ALLES

Wordt automatisch verrekend- geldig tot 21/6

Filter
Nieuw
Bestseller!
Nieuw
BestSeller!
Nieuw
BestSeller!

PHAX SWIM 2024


PHAX "Cali" Bikini & Badpakken Collectie 2024 is geïnspireerd op de kustlijn van Californië en staat voor leven, kleuren en charme. De nieuwe badmode collectie 2024 heeft alle essentiële elementen voor de zomer. PHAX brengt een fusie van harmonie, texturen, kleuren en silhouetten die zorgen voor liefde, frisheid en een jonge verfijnde look van de vrouw. De hoge kwaliteit bikini’s met fijne details en afwerking zorgen voor een unieke ervaring voor jouw zintuigen.


PHAX Swimwear hoge kwaliteit bikini's

Alle bikini’s en badpakken van PHAX  zijn van hoge kwaliteit Xtra Life Lycra. Ze worden geproduceerd in Colombia, daar waar de kwaliteitsnormen van de badmode het hoogst en het beste liggen op wereldniveau! De gebruikte stoffen zijn chloor- en zoutwaterbestendig, alsook de fantasietjes aan de bikini’s en badpakken. Ook zijn de bikini's allemaal dubbel gevoerd, wat maakt dat ze ook nooit doorschijnen! Ieder stuk van Phax Swimwear is ontworpen met de laatste bikini en badmode trends.  Ontdek al de nieuwste bikini musthaves om toe te voegen aan je bikini collectie. De Swimwear-collectie van Phax Swim combineert high-fashion en innovatie, waardoor de ontwerpen beschikbaar zijn voor een zéér ruim publiek. Al meer dan 30 jaar maakt Phax Swim sublieme badmode voor vrouwen die graag experimenteren met stijlen. Met een Phax Bikini of Badpak ben jij de Diva van het strand! 

 

Nieuwe Phax Swimwear Collectie


De allernieuwste badmode voor 2024 van Phax Swimwear is reeds beschikbaar in de online shop van BikinisOnline, maar waar is Phax swimwear ook te koop? Uiteraard, in onze bikini winkel "Beach Fashion Only" te Schilde. We verkopen de volledige Phax Swimwear Collectie, van rode bandeau bikini's tot blauwe triangel bikini's met string broekjes, cheeky broekjes, etc... ook badpakken in het zwart, wit, fuchsia of blauw.  Wil je een phax bikini kopen? Dan ben je in de Phax Badmode winkel van BikinisOnline op het juiste adres.


Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
+32473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1