• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"16 JAAR BIKINISONLINE"

16% KORTING OP ALLES


TOT EN MET 25/04

Wordt automatisch verrekend in het winkelmandje

Filter
Ibiza Bohemian sieraden zijn zo veelzijdig, het is een tijdloze stijl dat je makkelijk kan combineren met veel kleding stijlen.

Ibiza Bohemian is een levensstijl. Het staat voor die vrije geesten die een leven leiden ver weg van het gebruikelijke dagelijkse leven, de stress en druk, een leven waarin we onze eigen gevoelens en persoonlijkheid verhullen om in de huidige samenleving en haar idealen te passen. We worden de 'perfecte' versie van onszelf, leven ons zogenaamd 'perfecte' leven, haasten ons van de ene plaats naar de andere omdat die 24 uur gewoon niet genoeg zijn om tien uur te werken, zich om te kleden, te trainen, te eten, boodschappen doen en de kinderen van school halen. Je snapt het wel.


Bohemian sieraden om je bohemian look voor je vakantie naar de zon compleet te maken. Bij Bikinisonline hebben we een scala aan bohemian sieraden om te matchen met je bohemian bikini of je leuke maxi jurk.


Bohemian Sieraden handgemaakt met schelpjes of gehaakte armbandjes in het geel, paars, roos, wit, blauw, groen met of zonder steentjes. Bohemian kettingen met natuurstenen of Handgevlochten armbandjes gemaakt uit zeegras. Bij Bikinisonline hebben we een ruim scala aan bohemian sieraden.

Ben je dus op zoek naar bohemian sieraden voor de zomer van 2024?

Neem gerust een kijkje op Bikinisonline.eu
Of kom vrijblijvend langs in onze échte badmode winkel in Schilde bij Antwerpen.

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
+32473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1