• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"16 JAAR BIKINISONLINE"

16% KORTING OP ALLES


TOT EN MET 25/04

Wordt automatisch verrekend in het winkelmandje

Filter
Nieuw
Snel! Terug in Voorraad!
Bestseller!
Nieuw
Snel! Terug in Voorraad!
Nieuw
Snel! Terug in Voorraad!
BestSeller!
Nieuw
Snel! Terug in Voorraad!
BestSeller!
Nieuw
Snel! Terug in Voorraad!
Bestseller!
String bikini broekje kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres.  Bij Bikinisonline kan je string bikini broekjes kopen in verschillende kleuren en modellen! Geloof het of niet, string bikini broekjes zijn zo HOT!

String bikini broekje uitkiezen

String bikini broekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. String bikini's in het blauw, rood, geel, bruin, wit, zwart, oranje, roze, bordeaux, kaki, groen, etc... Het gigantisch assortiment aan string bikini's geeft je een ruime keuze om een duurzame string bikini uit te kiezen.
Loop je niet graag rond in een string bikini broekje? Koop dan een bikini setje en een string broekje apart in een kleur dat perfect matched bij je bikini setje. Zo kan je het string bikini broekje dragen om te zonnen en heb je op het einde van je vakantie mooi gebruinde billen.

Kwalitatieve String bikini’s

BikinisOnline.eu draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel.  Alle string bikini’s zijn gemaakt van een uiterst kwalitatieve Xtra Life Lycra stof dat comfortabel en mooi aanzitten. Ze worden geproduceerd in Colombia waar de kwaliteitsnormen van badkleding de hoogste en beste ter wereld zijn! De gebruikte stoffen zijn Chloor- en Zoutwaterbestendig. Bovendien zijn alle string bikini's dubbel gevoerd, wat wil zeggen dat ze nooit zullen doorschijnen.
Combineer bijvoorbeeld je string bikini broekje met een leuk rokje of met hippe strandkleding uit ons assortiment. Zo is er de opportuniteit om leuke combinaties te maken, stel je zomeroutfit samen naar jouw smaak! Alle nieuwe collecties zijn volledig mix & match. Je kan dus het topje en het string bikini broekje van de bikini set in aparte maten en zelfs individueel bestellen. Losse string bikini broekjes zijn ook super populair om als extraatje te bestellen bij al je bikini setjes.

Wil je graag een string bikini kopen?  Maak dan je keuze uit onze string bikini's
Liever je string bikini eerst even passen? Dan ben je van harte welkom in onze string bikini winkel in Schilde bij Antwerpen.
  

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
+32473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1