• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"SUMMER TIME"
10% KORTING OP ALLES
☀️

wordt automatisch verrekend 
Filter
High Waisted Bikini of beter gezegd een "Hoge Taille Bikini Broekjes" zijn razend populair op alle stranden wereldwijd, van Spanje tot in Marokko, tot over de Atlantische Oceaan. Let wel op, want dit is een trend dat niet zomaar elke vrouw siert. Het is niet omdat het een trend is, dat je deze genoodzaakt moet gaan volgen. Het dragen van een High waisted bikini zal sneller je rondingen in de picture zetten, aangezien de volledige aandacht bij het dragen van een High Waisted bikini naar het bikini broekje gaat. Het is wel zo dat onze high waisted bikini broekjes naadloos zijn, wat maakt dat deze minder je vetjes zullen afsnijden in de buik of op de billen. Wat ook écht een gigantisch voordeel heeft bij deze high waisted bikini broekjes is dat ze achteraan super vrouwelijk ogen.

Maar ja, wat bedoelen we daar nu weer precies mee?
Heb je op het strand al wel eens een High waisted bikini broek gespot met een gigantisch oppervlakte achteraan? Dat is dus juist de verkeerde keuze, dit gaat je veel bombastischer doen lijken.
Kies voor een High waisted bikini broekje dat mooi de billen achteraan nog wat laat zien en liefst met een scrunch naad. Dit oogt fijn en je zal jezelf er ook veel comfortabeler in voelen, want deze zijn super vrouwelijk.
Wil je toch die billen dat een beetje zichtbaar zijn bedekken tijdens een wandelingetje langs het water of om een apero'tje te halen bij de bar op het strand? Trek er dan even een pareo of een strandtuniek omheen.

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
+32473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1