• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"HAPPY 2022"   extra 25% korting 

(Wordt automatisch verrekend in je winkelmandje) 
Geldig t/m 31 Januari 2022

Filter

50 %
50 %
50 %
50 %
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
50 %
40 %
40 %
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
BestSeller
Dierenprint bikini gezocht? Op bikinisonline.eu vind je alle badmode van bekende merken.

Badmode wordt steeds gewaagder en modieuzer bewijst de Dierenprint bikini opnieuw voor het voorjaar van 2022.

De dierenprint bikini is tegenwoordig het populairste kledingstuk onder de badmode. Of je nu opzoek bent naar een slangenprint bikini, een jaguar print bikini, een tijgerprint bikini, een zebraprint bikini of een luipaardprint bikini... Bij BikinisOnline noemen we dit een échte trend "dierenprints"

Dierenprint bikini online kopen

Naast online shoppen, kan je in onze échte bikini winkel "Beach Fashion Only" je dierenprint bikini ook komen passen, handig toch? Het is niet altijd voor iedereen even handig om je bikini online te shoppen en zéker als je een al iets moeilijkere cupmaat hebt. In onze Badmode winkel krijg je ook zoiezo het juiste advies.

Populaire prints voor 2022

De 2 populaire Dierenprints dat we voor de zomer van 2022 ongetwijfeld veel zullen zien, zijn deze:

De Jaguarprint bikini's, badpakken en strandkleding. De print is zéér gewaagd aan de luipaard print die vorige zomer zéér populair was, omwille van zijn felle zichtbaarheid in onze bikini en badmode collecties. Het verschil kenmerkt zich vooral doordat de jaguarprint meer zachte aarde tinten vertoont en dus ook meer rust uitstraalt. 2022 belooft blijkbaar volgens onze Jaguarprint bikini collectie een jaar van rust te worden. 

De Zebraprint bikini's en badpakken zie je ook in een grote variant van stijlen terugkomen. In onze Cosita Linda 2022 badmode collectie hebben we dan ook een gigantische reeks aan zebraprint bikini's badpakken en pareo's, prachtig afgewerkt met kralen en borduurwerk. 

Dierenprint bikini online kopen? Maak je keuze uit ons aanbod hierboven.