• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

Over Ons

BikinisOnline.eu gelooft in kwaliteit, kennis en klantvriendelijkheid. Sinds de start in 2008 focussen we ons namelijk op 1 product: kwalitatieve bikini’s online aanbieden. Naast bikini’s zorgen we er voor dat je voor je volledige strandoutfit ook bij ons terecht kan: strandkleding, badpakken, strandaccessoires, enz…

Kwalitatieve bikini’s

BikinisOnline.eu draagt kwaliteit hoog in het vaandel.
Alle bikini’s, of het nu gaat om de nieuwe collectie of de aanbiedingen, zijn gemaakt van een uiterst kwalitatieve stof dat comfortabel en mooi aanzit.

Groot bikini aanbod en Mix & Match

We hebben een ruim aanbod aan bikini’s, (strand)kleding en accessoires.
Zo is er de opportuniteit om leuke combinaties te maken, stel je zomeroutfit samen naar jouw smaak! Alle nieuwe collecties zijn volledig mix & match. Je kan dus het topje en broekje van de bikini in aparte maten en zelfs individueel bestellen.

Voor elke type vrouw

Elk type vrouw is bij ons welkom, of het nu gaat om de moderne, elegante of stoere vouw. Voor ieder wat wils!

Wij helpen je verder

BikinisOnline tracht om de klant de beste service te geven. Zo zijn we beschikbaar via mail (antwoord binnen 1 werkdag), telefoon (van Ma-Vr 10-17h) en Whatsapp 7/7! Zo kunnen wij de klant persoonlijk begeleiden bij de aankoop. Inmiddels hebben wij duizenden tevreden klanten in meer dan 60 verschillende landen.

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
0032473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1