• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"16 JAAR BIKINISONLINE"

16% KORTING OP ALLES


TOT EN MET 25/04

Wordt automatisch verrekend in het winkelmandje

Filter
Nieuw
Snel! Terug in Voorraad!
Bestseller!
Groene Bikini online kopen? Bij Bikinisonline.eu kan je groene bikini's kopen in verschillende soorten groen en verschillende modellen! De groene bikini straalt energie uit en is de kleur van leven. Vrouwen die graag een groene bikini dragen, houden van vernieuwing en de natuur om zich heen. Ben je dus al overtuigd van de kleur groen? Dan ben je helaas nog helemaal niet klaar, want er bestaan zoveel verschillende groene tinten in bikini's.


 

Dit zijn ze: de Groene Bikini's

  • Khaki Groene bikini's
  • Kaki Groene bikini's
  • Olijfgroene bikini's
  • Licht Groene bikini's
  • Donkergroene bikini's
  • Neon Groene bikini's
  • Appelgroene bikini's
    
Deze groene bikini's zijn er uiteraard ook in verschillende modellen. En met grote overtuiging wordt groen een échte modekleur voor de zomer van 2024. Wil je graag een bikini scoren in een modekleur voor de zomer van 2024, dan ben je zeker dat je met de groene bikini zal shinen. Of je nu op zoek bent naar een groene string bikini of een groene geribbelde bikini? Bij BikinisOnline.eu bieden we alle mooie, trendy en vooral hippe groene bikini's aan, zodat jij die perfecte groene bikini kan uitkiezen dat jouw lichaam het beste flatteert. Het gigantisch assortiment aan mooie groene bikini's geeft je een ruime keuze om een duurzame groene bikini uit te kiezen.
Loop je niet graag rond op vakantie in je bikini? Neem dan ook zéker een kijkje in ons gigantisch assortiment aan strandkleding dat perfect matched bij je groene bikini, want niets is mooier dan een groene bikini in combinatie met bijvoorbeeld een leuk bikinirokje. Ook bijna alle strandkleedjes van BikinisOnline.eu zijn perfect combineerbaar met een groene bikini.


Kwalitatieve groene bikini’s


BikinisOnline.eu draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle groene bikini's zijn gemaakt van een uiterst kwalitatieve Xtra Life Lycra stof dat comfortabel en mooi aanzitten. Ze worden geproduceerd in Colombia waar de kwaliteitsnormen van badkleding de hoogste en beste ter wereld zijn! De gebruikte stoffen zijn Chloor- en Zoutwaterbestendig. Bovendien zijn alle groene bikini's dubbel gevoerd, wat wil zeggen dat ze absoluut niet doorschijnen.
Combineer bijvoorbeeld je groene bikinitopje met een leuk rokje of met hippe strandshort uit ons assortiment. Zo is er de opportuniteit om leuke combinaties te maken, stel je zomeroutfit samen naar jouw stijl! Alle bikini collecties zijn volledig mix & match te verkrijgen. Je kan dus ook groene bikinitopjes en groene bikinibroekjes in aparte maten en zelfs individueel bestellen. Ook is het zelfs super hip om een groen bikinitopje te combineren met een zwart bikinibroekje naar keuze of een groen bikinibroekje met een wit bikinitopje naar keuze.
Wil je graag een groene bikini kopen? Maak dan je keuze uit onze groene bikini's in de webshop, heb je hulp nodig bij het maken van je keuze of ben je niet heel zeker van de maat, neem dan gerust contact op via onze live chat 7/7 bereikbaar. Wil je liever je groene bikini eerst even passen? Dan ben je van harte welkom in onze fysieke bikini winkel te Schilde bij Antwerpen. We geven je met de glimlach een persoonlijk advies en jij mag er zéker van zijn, dat je zal stralen op je strandvakantie.  

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
+32473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1