• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"SUMMER TIME"
10% KORTING OP ALLES
☀️

wordt automatisch verrekend 
Filter
Strandrokken en bikinirokjes zijn weer helemaal hot voor de zomer van 2024!

Strandrokken uitkiezen


Toch steeds één van de leukste momenten van het jaar. Je zonvakantie plannen en dan op zoek gaan naar leuke vakantie items. Strandrokken en bikinirokjes zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren. Strandrokjes in het goud, blauw, rood, geel, wit, zwart, zilver, roze, bordeaux, kaki, groen, maar ook in leuke slangen of luipaardprintjes etc... Het gigantisch assortiment aan strandrokken geeft je een ruime keuze om een duurzaam strandrokje uit te kiezen.
Vind je het niet altijd even fijn om zo over het strand te paraderen enkel in je bikini? Koop dan een Strandrokje in een kleurtje dat matched bij je nieuwe bikini of koop een strandrokje dat meerdere van je bikini's matched.

Kwalitatieve Strandrokjes


BikinisOnline.eu draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle strandrokjes zijn gemaakt van een uiterst kwalitatieve Xtra Life Lycra stof dat comfortabel en mooi aanzitten. Ze worden geproduceerd in Colombia waar de kwaliteitsnormen van badkleding de hoogste en beste ter wereld zijn! De gebruikte stoffen zijn Chloor- en Zoutwaterbestendig. Bovendien zijn alle strandrokjes dubbel gevoerd, wat wil zeggen dat ze nooit zullen doorschijnen.
Combineer je strandrokje met een leuke bikini top of badpak uit ons assortiment. Zo is er de opportuniteit om leuke combinaties te maken, stel je zomeroutfit samen naar jouw smaak! Alle nieuwe collecties zijn volledig mix & match. 

Wil je graag een strandrokje kopen? Maak dan je keuze uit onze strandrokjes


Liever je strandrokje eerst even passen? Dan ben je van harte welkom in onze strandrokjes winkel in Schilde bij Antwerpen.
  

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
+32473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1