• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"15 Jaar BikinisOnline"

15% KORTING OP ALLES

(Wordt automatisch verrekend in je winkelmandje)

Filter
Snel! Terug in Voorraad!
Snel! Terug in Voorraad!
BestSeller
Snel! Terug in Voorraad!
Nieuw
Snel! Terug in Voorraad!
BestSeller
Nieuw
BestSeller
Zwarte bikini’s online kopen? Dan zal je hier wel zéker je zwarte bikini kunnen scoren. Bij Bikinisonline.eu kan je zwarte bikini's kopen in verschillende modellen!  Zwart is een Trend! Zwart is een Stijl! Zwart is een Look!

 

Zwarte bikini’s uitkiezen

Zwart kan ongeacht de leeftijd of de seizoenstrend gedragen worden. Net als de "Little Black Dress" moet elke vrouw een zwarte bikini in haar kledingkast hebben. Het standaard item om iedere vakantie in je reiskoffer te stoppen. Het maakt niet uit welke andere bikini's je reeds bezit, want een zwarte bikini is een "must". Zwarte bikini’s of een zwart badpak is perfect voor ieder lichaamstype. Bij Bikinisonline hebben we dan ook alle soorten zwarte bikini broekjes, zoals zwarte cheeky bikini broekjes, zwarte latin bikini broekjes, zwarte string bikini broekjes, zwarte scrunch bikini broekjes, zwarte hoge taille bikini broeken, volledig bedekte bikini broeken, enz... en dan de zwarte bikini tops, zoals o.a. de zwarte bandeau bikini tops die zo onmisbaar zijn voor de zonnekloppers die houden van egaal bruinen.

Kwalitatieve bikini’s

BikinisOnline.eu draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel.  Alle zwarte bikini's zijn gemaakt van een uiterst kwalitatieve stof dat comfortabel en mooi aanzitten. Ze worden geproduceerd in Colombia waar de kwaliteitsnormen van badkleding de hoogste en beste ter wereld zijn! De gebruikte stoffen zijn Chloor- en Zoutwaterbestendig. Bovendien zijn alle zwarte bikini's dubbel gevoerd, wat wil zeggen dat ze absoluut niet doorschijnen. Combineer bijvoorbeeld je zwarte bikini broekje met een leuk rokje of met hippe strandshort uit ons assortiment. Zo is er de opportuniteit om leuke combinaties te maken, stel je zomeroutfit samen naar jouw stijl! Alle bikini collecties zijn volledig mix & match te verkrijgen. Je kan dus ook rode bikini topjes en zwarte bikini broekjes in aparte maten en zelfs individueel bestellen. Ook is het zelfs super hip om een zwart bikini topje te combineren met een zwart bikini broekje naar keuze of een zwarte  bikini broekje met een wit bikini topje naar keuze. Draag jij graag zwarte bikini’s? Kijk dan naar ons aanbod hierboven

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
0032473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1