• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"SUMMER TIME"
10% KORTING OP ALLES
☀️

wordt automatisch verrekend 
Filter
Strandtassen zijn weer helemaal hot voor de zomer van 2024!

Strandtassen online uitkiezen!


Toch steeds één van de leukste momenten van het jaar. Je zonvakantie plannen en dan op zoek gaan naar leuke vakantie items. Strandtassen zijn bij BikinisOnline verkrijgbaar in verschillende kleuren. Strandtassen handgemaakt uit zeegras of strandtassen met schelpen, maar ook leuke strand clutches etc... Het gigantisch assortiment aan strandtassen geeft je een ruime keuze om een duurzaam strandtas uit te kiezen.

Kwalitatieve Strandtassen


BikinisOnline.eu draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle strandtassen zijn gemaakt van een uiterst kwalitatieve materialen en kunnen daardoor verschillende lentes en zomers je zomeroutfit compleet maken. 
Combineer je strandtas met een leuke bikini of badpak uit ons assortiment. Zo is er de opportuniteit om leuke combinaties te maken, stel je zomeroutfit samen naar jouw smaak! Alle nieuwe collecties zijn volledig mix & match

Wil je graag een strandtas kopen? Maak dan je keuze uit onze strandtassen

Liever je strandtas kopen in de winkel? Dan ben je van harte welkom in onze strandtassen winkel in Schilde bij Antwerpen.
De Luxe Strandtassen bij BikinisOnline zijn volledig handgemaakt uit zeegras of handgemaakt met schelpen! Duurzame strandtassen zijn fantastisch om in je assortiment te hebben! Ieder seizoen opnieuw blijven ze helemaal in Fashion!

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
+32473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1