• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

"VAKANTIE LOOKS"

EXTRA 10% KORTING

(Wordt automatisch verrekend in je winkelmandje)

Filter

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Nieuw
Uitverkocht
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Uitverkocht
Het Beach Fashion Only "label" is een Ibiza Bohemian stijl speciaal ontworpen voor onze trouwe klanten, het is een tijdloze Boho kleding stijl, een manier van leven die zowel luchtig als duurzaam is.

Ibiza Bohemian kleding is een levensstijl. Het staat voor die vrije geesten die een leven leiden ver weg van het gebruikelijke dagelijkse leven, de stress en druk, een leven waarin we onze eigen gevoelens en persoonlijkheid verhullen om in de huidige samenleving en haar idealen te passen. We worden de 'perfecte' versie van onszelf, leven ons zogenaamd 'perfecte' leven, haasten ons van de ene plaats naar de andere omdat die 24 uur gewoon niet genoeg zijn om tien uur te werken, zich om te kleden, te trainen, te eten, boodschappen doen en de kinderen van school halen. Je snapt het wel.

De "Beach Fashion Only" bohemian kledingstijl geeft je op de één of andere manier een soort van rust en charmeert tegelijkertijd ook je karakter. Bij Bikinisonline hebben we een scala aan Bohemian stijlen voor je vakantie naar de zon of die heerlijke zomer in eigen land.

  
Ben je dus op zoek naar de Ibiza Bohemian stijl voor de zomer van 2021?

Neem gerust een kijkje op Bikinisonline.eu

Of kom vrijblijvend langs in onze " Beach Fashion Only"  winkel in Schilde bij Antwerpen.