• Gratis verzending vanaf 50€
  • 30 dagen retourgarantie
  • Wereldwijde verzending
  • Online support

Bikini Trends 2021


De Bikini is nog steeds het populairste item onder de badmode.
Tegenwoordig zie je zoveel varianten in bikini stijlen,  maar wat zijn nu eigenlijk de bikini trends 2021? 
Hier zijn ze: 

7 x Bikini Trends zomer 2021
1. Zebra Print Bikini

Dierenprint Bikini's zijn een icoon onder de badmode en ook voor de zomer van 2021 zijn de dierenprint bikini's alweer een hit.

Maar ja, als we alle dierenprint bikini's moeten gaan opnoemen, dan weten we nog niet welke de beste come-back is. 

Wel, als je deze zomer over het strand paradeert in een zebra print bikini, dan ben je trendy. De zebra print bikini mag dan ook weer niet te hevig zijn, dus bv. het felle contrast tussen wit en zwart is niet meer hip.

Draag een zebra print bikini van rustige kleuren, maar waar wel het contrast van kleuren zéker zichtbaar is op een rustgevende manier. 

Dierenprint Bikini's behoren ook tot de Bikini Trends 2021. Hier kan je de meest trendy selectie Zebra prints ontdekken

Zebra Print Bikini's3. High Waisted Bikini

High Waisted Bikini of beter gezegd een "Hoge Taille Bikini" is razend populair op alle stranden wereldwijd, van Spanje tot in Marokko, tot over de Atlantische Oceaan. Let wel op, want dit is een trend dat niet zomaar elke vrouw siert. Het is niet omdat het een bikini trend is voor de zomer 2021, dat je deze genoodzaakt moet gaan volgen.  Het dragen van een High waisted bikini zal sneller je rondingen in de picture zetten, aangezien de volledige aandacht bij het dragen van een High Waisted bikini naar het bikini broekje gaat. Het is wel zo dat onze high waisted bikini broekjes naadloos zijn, wat maakt dat deze minder je vetjes zullen afsnijden in de buik of op de billen. Wat ook écht een gigantisch voordeel heeft bij deze high waisted bikini broekjes is dat ze achteraan super vrouwelijk ogen.

Maar ja, wat bedoelen we daar nu weer precies mee?

Heb je op het strand al wel eens een High waisted bikini broek gespot met een gigantisch oppervlakte achteraan?  Dat is dus juist de verkeerde keuze, dit gaat je veel bombastischer doen lijken. 

Kies voor een High waisted bikini broekje dat mooi de billen achteraan nog wat laat zien en liefst met een scrunch naad.  Dit oogt fijn en je zal jezelf er ook veel comfortabeler in voelen, want deze zijn super vrouwelijk.

Wil je toch die billen dat een beetje zichtbaar zijn bedekken tijdens een wandelingetje langs het water of om een apero'tje te halen bij de bar op het strand?  Trek er dan even een pareo of een strandtuniek omheen. 

Benieuwd naar onze high waisted bikini broekjes?

Check ze hier >>>>>

5. Mix & Match Bikini

 Natuurlijk zijn de Mix en Match bikini dé " Bikini Trends 2021". Pastelkleuren bikini's, zoals lila bikini's, mintgroene bikini's, Pastel oranje bikini's, Licht roze bikini's en Hemelsblauwe bikini's. Je zal ze zien verschijnen in alle shapes op de parelwitte stranden onder de helderblauwe hemel tijdens de zomer van 2021.  Het Mix & Matchen van het perfecte bikini topje met het perfecte bikini broekje dat bij jou lichaam matched is al lang niet meer weg te denken. Wil je de nadruk leggen op je buste, kies dan voor een bikini topje met een print en een effen bikini broekje. Ook het bikini broekje maakt dan nog het verschil, want afhankelijk van jouw lichaamsbouw maakt dit absoluut een punt.  Eén ding is wel zéker. Hoe groter de broek, hoe groter je billen gaan benadrukt worden. Heb je bv. in verhouding met je lichaam iets kortere benen, kies dan voor een Cheeky bikini broekje, want dit broekje zal ervoor zorgen dat je benen langer gaan lijken.  Heb je een peervormig lichaam, kies dan voor een hoog uitgesneden tie side bikini broekje. Het voordeel van zulke broekjes is dat je ze zo hoog of zo laag kan dragen als je wil, geweldig toch? Heb je graag hulp bij het maken van de perfecte bikini dat bij jouw lichaamsbouw past? Maak dan een afspraak bij de hipste badmode speciaalzaak van België       "Beach Fashion Only"


6. Tie Dye Bikini

Het was een kwestie van tijd, maar jawel de Tie Dye bikini's hebben de badmode overtroffen. Ze behoren ook tot dé  Bikini Trends 2021. 

Het is een come-back van de jaren '90.  Vorig seizoen was het ook al een trend, maar nu zullen we de varianten van exclusieve en luxe tie dye bikini trends zeker zien. 

Tie Dye Bikini's scoren aldus een échte hit en zijn niet meer weg te denken voor die zonnige vakanties of zomerse dagen.

Combineer een super hippe Tie Dye Bikini Top met je favoriete jeans shortje voor de ideale festival look! Stijl het af met Boho Juwelen en jij bent klaar voor Ibiza of St; Tropez!

Van Triangel Bikini tops tot One shoulder bikini tops en String bikini broekjes tot cheeky bikini broekjes in Tie Dye Print.

Ook de mix & match bikini's zullen in aanmerking komen voor de Tie Dye trend, combineer gerust een Tie Dye bikini top met een effen bikini broekje en straal op het strand.


Ontdek hier super hippe Tie Dye Bikini's   >>>>>