• Livraison gratuite à partir de 50 €
  • Politique de retour de 30 jours
  • Livraison internationale
  • Support en ligne

Over Ons

BikinisOnline.eu gelooft in kwaliteit, kennis en klantvriendelijkheid. Sinds de start in 2008 focussen we ons namelijk op 1 product: kwalitatieve bikini’s online aanbieden. Naast bikini’s zorgen we er voor dat je voor je volledige strandoutfit ook bij ons terecht kan: strandkleding, badpakken, strandaccessoires, enz…

Kwalitatieve bikini’s

BikinisOnline.eu draagt kwaliteit hoog in het vaandel.
Alle bikini’s, of het nu gaat om de nieuwe collectie of de aanbiedingen, zijn gemaakt van een uiterst kwalitatieve stof dat comfortabel en mooi aanzit.

Groot bikini aanbod en Mix & Match

We hebben een ruim aanbod aan bikini’s, (strand)kleding en accessoires.
Zo is er de opportuniteit om leuke combinaties te maken, stel je zomeroutfit samen naar jouw smaak! Alle nieuwe collecties zijn volledig mix & match. Je kan dus het topje en broekje van de bikini in aparte maten en zelfs individueel bestellen.

Voor elke type vrouw

Elk type vrouw is bij ons welkom, of het nu gaat om de moderne, elegante of stoere vouw. Voor ieder wat wils!

Wij helpen je verder

BikinisOnline tracht om de klant de beste service te geven. Zo zijn we beschikbaar via mail, telefoon en zelfs Live Chat! Zo kunnen wij de klant persoonlijk begeleiden bij de aankoop. Inmiddels hebben wij duizenden tevreden klanten in meer dan 60 verschillende landen.

Laat ik me even persoonlijk voorstellen;


Mijn naam is "Aimy" en was amper 6 jaar oud "in 2008" toen men mama besloot een online bikini winkel op te richten "BikinisOnline".


Samen gingen we veel op vakantie en ging ik ook als klein meisje mee naar Colombia waar we de leveranciers bezoekjes brachten en al snel deelden we een gezamelijke liefde voor badkleding.


Intussen ben ik 21 jaar oud en 15 jaar verder is BikinisOnline uitgegroeid tot een liefdevol familiebedrijf van "mama & dochter" die houden van zon, zee en strand met hele mooie bikini's en strandkleding!


Met liefde adviseer ik graag onze klanten. 

Ik word vrolijk van het inpakken van jullie pakketjes. Hier neem ik graag de tijd voor. Bij vragen over je bestelling of maatadvies sta ik even graag klaar via onze snelle live chat, telefonisch +3234821101 of via mail support@bikinisonline.eu. Een goede en snelle klantenservice bieden, vind ik van groot belang en is bij ons zéker een troef.

Hoi!

Welkom op onze live-chat.

Support Aimy
+32473216708
Of bel ons op 003234821101 van 10:00 tot 17:00
Hoi! Kan ik je helpen?
×
1